Hillerød klinik

Klinikken befinder sig på 1. Salen i stationsbygningen, på Hillerød Station. Der er gelænder i den ene side.

Osteopati i Hillerød

Velkommen til SpecHealth i Hillerød, din lokale osteopati og fysioterapiklinik, hvor vi prioriterer din tid og historie. Ved din første osteopatiske eller fysioterapeutiske konsultation afsætter vi altid en time for at sikre, at vi forstår din unikke situation. Vi lytter til dine oplevelser med tidligere operationer, infektioner eller skader for at skræddersy en behandling, der præcist adresserer dine symptomer.

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Hillerød, behandler vi dig som et helt menneske. Du er ikke bare endnu en klient, der kun får 15-30 minutters behandling. Vi ved, at din helbredshistorie ofte indeholder nøglen til årsagen bag dine symptomer. Derfor lytter vi grundigt og sætter tingene i sammenhæng, hvad enten du har nakkesmerter, lændesmerter eller andre problemer. 

Vi er alle erfarne og autoriserede fysioterapeuter samt færdiguddannede MSc. Osteopater med mindst 8 års uddannelse. Vores kombinerede viden inden for fysioterapi og osteopati sikrer, at vi kan levere behandling af højeste kvalitet og forklare dig, hvorfor din krop reagerer, som den gør. 

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Hillerød, tilbyder vi en bred vifte af behandlingsteknikker, der er designet til at hjælpe med alt fra akutte smerter til forebyggelse af kroniske problemer. Vores helhedsorienteret osteopatiske og fysioterapeutiske tilgang betyder, at vi ikke nødvendigvis starter behandlingen, hvor du føler smerte, men arbejder på at identificere den underliggende årsag. Uanset om du har smerter i knæet, ryggen eller føler dig oppustet, vil vi udvikle en personlig behandlingsplan, der sigter mod at genoprette din livsglæde og få dig tilbage til de aktiviteter, du elsker.

Book en tid hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Hillerød i dag og oplev, hvordan vores osteopatiske behandlinger kan hjælpe dig med at genvinde din sundhed og velvære. Vi er din lokale osteopatklinik i Hillerød, og vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at opnå bedre resultater og øget livskvalitet.

Hos SpecHealth Hillerød - Osteopati og fysioterapi i Hillerød kan vi tilbyde:

  • Osteopati

  • Sportsosteopati

  • Babyosteopati

  • Børneosteopati

  • Osteopati til gravide

  • Fysioterapi

  • Babyfysioterapi

  • Børnefysioterapi

  • Osteopati til gravide

  • Manuel medicin

Online Booking

/ Altid åbent

Klar til at bestille tid?

Hvor ligger klinikken?

SpecHealth Hillerød Søndre Jernbanevej 32, 1 sal. 3400 Hillerød

Parkering

Der er mulighed for at parkerer på Carlsbergvej 32, 3400 Hillerød. Her skal du anvende EasyPark eller lignende app, da det er en betalings parkering.

Offentlig transport

Klinikken ligger på stationen hvor et stort antal af toge og busser ankommer hver eneste dag. Linje A til Hillerød, som både kommer forbi byer som Farum, Birkerød, Østerbro, Nørrebro, København og mange andre.