Vision & værdier

Vores vision er at gøre det hurtigt og nemt at få behandling når smerterne opstår og at samarbejde på tværs af sundhedsprofessioner.

Vision & værdier

Vores vision er at gøre det hurtigt og nemt at få behandling når smerterne opstår og at samarbejde på tværs af sundhedsprofessioner.

Fordi vi gør det bedre

Det er en måde vi anskuer vores tilgang til behandlingen af dig og din oplevelse på vores klinikker. Vores fokus er på dig som helhed, at skabe livskvalitet i de ting du skal leve med, og give dig en velfungerende hverdag tilbage.

Specialiseret

SpecHealth navnet stammer fra to forkortelser. "Specialiseret" som forkortes spec. og "health" for at signalerer, at vores fokus er sundhed og ikke sygdomme eller diagnoser. Vi anskuer dig på en helt speciel måde, vi er interesseret i årsager og ikke symptomer.

At blive mødt i øjenhøjde

Er ikke bare en sætning. Det er en måde at anskue alt vi gør i hverdagen på, for at du får livskvaliteten tilbage. Sætningen bygger på den forståelse de fleste af os allerede har. At vores krop hænger sammen, at alting påvirker alting.

En velfungerende hverdag

For os er det vigtigt at du kommer tilbage til en velfungerende hverdag - det er vores fokus. Det handler om livskvalitet, det handler om at gøre det bedre end vi allerede gør, det handler om at du kommer tilbage, til det liv du ønsker.

Hvorfor os

8 grunde til at vælge
en af vores klinikker

8 grunde til at vælge en af vores klinikker

Vi har tid til lytte til din historie

Vi hjælper dig med at forstå hvorfor du har ondt

Kort ventetid

Vi behandler årsagen og ikke symptomerne

Højt fokus på faglighed

Fokus på din tryghed

Alle behandlere er autoriseret fysioterapeut

Alle behandlere har en MSc. I osteopati eller er osteopatstuderende