simone@spechealth.dk

Helsingør

Simone Glad

D.O. MSc. Osteopat - 4. Års studerende samt Aut. Fysioterapeut

Simone har siden sine teenageår bevæget sig i den professionelle sportsverden, først og fremmest som atlet på det danske landshold med et hav af danske rekorder i atletik, senere VM i Cross Country og mange andre internationale topplaceringer. Denne interesse for sport samt dedikation til at optimere, forstå, forbedre og øje for detaljer er noget, du vil opleve, når du kommer til behandling hos Simone. Om det er behandling af spædbørn med kolik, lændesmerter efter kejsersnit eller smerter i knæene efter et maraton, vil du opleve en helhedsorienteret behandling med dig i fokus.

Simone har ligeledes flere års erfaring med behandling af både spædbørn, børn og unge. Områder som kolik, gylp eller ammeproblemer hos babyer samt motoriske vanskeligheder hos unge er noget, Simone ofte hjælper med.

Specialiserede områder

 • Sportsskader - hovedsagligt løbeskader

 • Smerter i hofter, knæ og fødder

 • Smerter i lænden og ryggen

 • Smerter eller problemstillinger efter kejsersnit

 • Spædbørn og børn i alle aldre

Særlige udmærkelser

 • Professionel atlet og behandler
  Simone har i mange år, været den mest vindende kvindelige atlet udover i Danmark. Denne enorme erfaren og målrettethed bliver brugt i hendes daglige virke, hvor et af de store interesse områder er, at få folk tilbage til deres sport efter længere tids skade. Om dette måtte være løb et par gange om ugen, eller professionelle atleter.

 • Specialist i kejsersnit og kvindeproblemer
  Simone er igang med at skrive sit speciale omkring kejsersnit og smerter hos kvinder. Hun er derfor en af de få i Danmark, der har valgt at specialiserer sig netop inden for dette område.

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med