Simone Glad

D.O. MSc. Osteopat - 4. Års studerende samt Aut. Fysioterapeut

Simone har i over 20 år bevæget sig i den professionelle sportsverden, først og fremmest som atlet på det danske landshold med et hav af danske rekorder i atletik, senere VM i Cross Country og mange andre internationale topplaceringer. Denne interesse for sport samt dedikation til at optimere, forstå, forbedre samt øje for detaljer er noget, du vil opleve, når du kommer til behandling hos Simone. Om det er behandling af spædbørn med kolik, lændesmerter efter kejsersnit eller smerter i knæene efter et maraton, vil du opleve en helhedsorienteret behandling med dig i fokus.

Stor interesse i behandling af gravide

Simone har stor interesse inden for behandling af gravide og de smerter som dette kan give. Hun ser derfor en del gravide med smerter i ryggen, graviditetsrelateret bækkensmerter, kvalme, inkontinens og smerter i nakke og hovedet. Ligeledes tager hun frekvent kurser og dygtiggøre sig inden for behandling af gravide.

Børn i alle aldre

Simone har ligeledes flere års erfaring med behandling af både spædbørn, børn og unge - et område som altid har ligget Simone nært. Problemstillinger som spædbørnskolik, gylp eller ammeproblemer hos babyer samt motoriske vanskeligheder hos unge er noget, Simone ofte hjælper med.

babybehandling

Specialiserede områder

 • Sportsskader - hovedsagligt løbeskader

 • Smerter i hofter, knæ og fødder

 • Smerter i lænden og ryggen

 • Smerter eller problemstillinger efter kejsersnit

 • Graviditetsrelateret smerter

 • Spædbørn og børn i alle aldre

Særlige udmærkelser

 • Professionel atlet og behandler
  Simone har i mange år, været den mest vindende kvindelige atlet i Danmark. Denne enorme erfaren og målrettethed bliver brugt i hendes daglige virke, hvor et af de store interesse områder er, at få folk tilbage til deres sport efter længere tids skade, hårde fødsler eller smerter under graviditeten.

 • Stor interesse inden for i gravide og kvindeproblemer
  Simone har bestået sit speciale omkring kejsersnit og smerter hos kvinder. Hun er derfor en af de få i Danmark, der har valgt at videruddanne sig netop inden for dette område.

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med