Kuru Krishnasamy

D.O. MSc. Osteopat - 2. Års studerende samt Aut. Fysioterapeut

Kuru er en passioneret, engageret og utrolig dygtig behandler. I de seneste år har han arbejdet med sportsfolk i forskellige idrætsklubber og bidraget til en osteopatisk klinik i Næstved, hvor han dagligt nyder at hjælpe en bred vifte af mennesker.

Kuru er en 2. års studerende ved The International Academy of Osteopathy, en af Europas førende skoler inden for osteopati. Han er også autoriseret fysioterapeut med flere års erfaring inden for den manuelle behandling.

Allerede tidligt i sin uddannelse som fysioterapeut indså Kuru, at hans passion lå i osteopati. Han stræbte efter at udvide sine færdigheder for at kunne hjælpe så mange som muligt og skabe resultater. Dette førte til, at han hurtigt blev en del af en osteopatklinik, hvor han har lært en masse, både fagligt og personligt.

"Hos mig er du i fokus, og jeg er dedikeret til at forstå både dine udfordringer og din unikke personlighed."

Specialiserede områder

  • Sport- og idrætsskader

  • Akutte og længerevarende smerter i ryg og lænden

  • Akutte skader opstået efter uheld eller traume

  • Smerter i hofterne og bækken

Særlige udmærkelser

  • Sport på alle niveauer
    Kuru er en del af klinikkens idrætsteam. Han er blandt andet tilknyttet Elite- og Talentcenter Øst, som er en del af det danske landshold inden for sejlsport. Kuru behandler sportsfolk på alle niveauer. 

  • Hofte og knæ
    Kuru har igennem de sidste mange år, hjulpet mange mennesker af med deres smerter i blandt andet hofte og knæ. Et område Kuru dygtiggøre sig inde for.

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med

Specialister i din sundhed

Bliv klogere på fokusområder
vi arbejder med