SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland

Du kan læse mere om SpecHealth i Helsingør, Humlebæk og Hillerød lige her

Vores historie - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland

Specfysio blev etableret i 2019 af Frederik, midt under COVID-19-krisen. Ikke lang tid senere åbnede Christian sin klinik "Danø Møller Fysioterapi". Christian og Frederik har kendt hinanden i mange år, og i 2022 blev de enige om, at de kunne gøre det bedre ved at slå sig sammen. Herved blev Specfysio udvidet til to klinikker, og drømmen om at kunne ændre den måde, vi anskuer sundhed og behandling på i Danmark, blev endnu større. Efterfølgende har Specfysio skiftet navn til SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland, for at omfavne endnu flere sundhedsprofessioner.

Osteopati og fysioterapi i hele Nordsjælland

Vores netværk af klinikker i Nordsjælland, beliggende i Helsingør, Humlebæk og Hillerød, tilbyder professionel og skræddersyet behandling til alle. Med vores strategisk placerede klinikker er vi dedikerede til at levere høj kvalitet i behandlingen til alle vores klienter. Uanset om du har brug for genoptræning efter en skade, behandling af vedvarende smerter eller assistance med forbedring af din generelle fysiske sundhed, er vores team af erfarne fysioterapeuter og osteopater klar til at hjælpe.

Vi forstår vigtigheden af lokal tilgængelighed og bekvemmelighed for vores klienter, og derfor har vi etableret flere osteopatiske klinikker i flere byer i Nordsjælland.

Stærk tværfagligt osteopatisk og fysioterapeutisk team i Helsingør, Hillerød og Humlebæk (Nordsjælland)

SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland, har nu osteopatiske klinikker i både Hillerød, Humlebæk og Helsingør. Her kan du finde højt uddannet og specialiseret osteopater. Vi arbejder sammen med flere speciallæger inden for mange forskellige lægefaglige fag.

Hvad kan vi hjælpe med hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi ?

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland, tilbyder vi en bred vifte af behandlingsteknikker, der er designet til at hjælpe med alt fra akutte smerter til forebyggelse af kroniske problemer. Vores helhedsorienterede behandling betyder, at vi ikke nødvendigvis starter behandlingen, hvor du føler smerte, men arbejder på at identificere den underliggende årsag. Uanset om du har smerter i knæet, ryggen eller føler dig oppustet, vil vi udvikle en personlig behandlingsplan, der sigter mod at genoprette din livsglæde og få dig tilbage til de aktiviteter, du elsker.

Vi behandler en bred vifte af smerter, herunder sportsskader, hovedpine, migræne, stress og angst, samt kroniske smerter. Vi tilbyder også specialiserede behandlinger som kranio sakral osteopati og har stor erfaring med behandling af børn og spædbørn.

Hvad kan vi hjælpe med hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Nordsjælland ?

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Helsingør, Humlebæk og Hillerød kan vi tilbyde:

 • Osteopati

 • Sportsosteopati

 • Babyosteopati

 • Børneosteopati

 • Osteopati til gravide

 • Specialklinik for kejsersnit - Specialklinikken for kvinder der har modtaget kejsersnit i Nordsjælland

 • Fysioterapi

 • Babyfysioterapi

 • Børnefysioterapi

 • Ultralydsscanning

 • Manuel medicinOnline Booking

/ Altid åbent

Få hjælp til dine smerter og få livsglæden tilbage

Behandlere med mange års erfaring

Behandlere med mange års erfaring

Fokus på tryghed og forståelse

Fokus på tryghed og forståelse

Genfinde livskvaliteten

Genfinde livskvaliteten

Alle behandlere er aut. osteopater eller studerende

Alle behandlere er aut. osteopater eller studerende

Specialister i din sundhed

Mød vores dygtige
team af behandlere

Specialister i din sundhed

Mød vores dygtige
team af behandlere