Galdeblæren - Den osteopatiske indgangsvinkel

Hvad er galdeblæren og hvordan anskuer vi symptomer omkring galdeblæren?

Galdeblæren - lille og vigtig

Galdeblæren er et lille, pæreformet organ placeret under leveren, som spiller en central rolle i fordøjelsen. Dens primære funktion er at opbevare og koncentrere galde, en vigtig fordøjelsesvæske produceret af leveren. Galdeblæren frigiver galde i tolvfingertarmen, hvilket hjælper med at nedbryde fedtstoffer fra kosten. Problemer med galdeblæren, såsom galdesten eller betændelse, kan føre til smerte og fordøjelsesproblemer.

Symptomer ved galdeblærelidelser kan være

Her er en liste af de symptomer, som vores osteopater i Helsingør, Hillerød og Humlebæk har været med til at udarbejde, ud fra de symptomer som vores klienter har informeret os om

  • Mavesmerter

  • Kvalme

  • Opkast

  • Stikkende og jagende fornemmelse over navlen

  • Smerter imellem skulderbladene

  • Hovedpine

  • Nakkespændinger

Osteopati i Helsingør, Hillerød og Humlebæk (Nordsjælland)

Når symptomerne er udredt hos egen læge, og der ikke er nogen alvorlig lidelse, anbefaler vi at søge hjælp hos en osteopat eller på en af vores klinikker i Helsingør, Hillerød eller Humlebæk. Hos SpecHealth - Osteopati og Fysioterapi, ser vi mange klienter med funktionelle problemer omkring galdeblæren, som kan give fordøjelsesproblemer, mavesmerter, oppustethed og smerter i ryggen eller nakken. Dette kræver en grundig indledende samtale og undersøgelse, hvor vi skal kende hele dit forløb og sygdomshistorie. Osteopaten vil herefter lave en grundig undersøgelse af hele kroppen og forsøge at finde årsagen til dine smerter eller symptomer.

Efter galdeblæreoperation - hvad kan du opleve?

Hvis galdeblæren er fjernet kirurgisk, oplever vi hos Spechealth Osteopati og Fysioterapi, en del klienter, som kan have senfølger, såsom smerter ved ribbenene, ryggen, nakken eller oppustethed. Her vil det anbefales at søge en osteopat i Helsingør, Hillerød eller Humlebæk med henblik på undersøgelse, behandling og rådgivning i kost, evt. i samarbejde med læge og diætist.

Osteopatisk behandling efter galdeblære operationen

Efter en operation er det altid vigtigt at undersøge flere parameter. Vores osteopater i Helsingør, Hillerød og Humlebæk vil undersøge arvævet omkring galdeblæreoperationen, bevægelsen af de omkring liggende strukturer som ribben, nakke, brystryg, lænden og de andre organer.

Herefter udarbejder din osteopat og dig en specifik plan til netop dit forløb.

Behandlingen vil bestå af osteopatiske mobiliseringer, kranio sakral osteopati, muligvis manipulationer eller noget helt fjerde hvis dette er noget du og din osteopat finder passende, for at du kan få den bedst mulige behandling efter din galdeblære operation.

Obs: Behandling af galdeblæreproblemer kan omfatte medicin eller kirurgisk fjernelse. Hvis du oplever symptomer på galdeblæreproblemer, bør du søge lægehjælp for at få den rette diagnose og behandling.

Online Booking

/ Altid åbent

Få hjælp til dine smerter og få livsglæden tilbage

Behandlere med mange års erfaring

Behandlere med mange års erfaring

Fokus på tryghed og forståelse

Fokus på tryghed og forståelse

Genfinde livskvaliteten

Genfinde livskvaliteten

Alle behandlere er aut. osteopater eller studerende

Alle behandlere er aut. osteopater eller studerende

Specialister i din sundhed

Mød vores dygtige
team af behandlere

Specialister i din sundhed

Mød vores dygtige
team af behandlere