Humlebæk klinik

Klinikken befinder sig i Sundhedshuset i Humlebæk. Der er enkelte trapper fra stueetagen ned til klinikken med gelænder i den ene side.

Din osteopat i Humlebæk

Søger du en osteopat eller fysioterapeut i Humlebæk? Hos os sætter vi altid cirka 1 time af til dig første gang du bestiller en tid, med det formål at lytte til dig og din historie. Det er meget vigtigt at kende til dig og hvad du har været igennem. Om det er tidligere operationer, tidligere infektioner eller tidligere skader, så har det hele betydning for vores undersøgelse. Hos SpecHealth - Osteopati i Humlebæk, er flere oplysninger bedre. Vi har tiden til at lytte, tid til at forstå og tid til at finde årsagen dine symptomer - ikke kun symptombehandle.

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Humlebæk, er du ikke endnu en klient med kun 15-30 min tid. Vi ved at vi kan gøre det bedre og vi lytter til dig, da det også er her årsagen oftest findes. Om du kommer ind både med nakke- og lændesmerter, så skal du ikke bestille tid eller få en ny henvisning fra lægen til et nyt problem. Vi sætter tingene sammen for dig og det kan endda være at dine symptomer hænger sammen med hinanden.

Hos SpecHealth - Osteopati og fysioterapi i Humlebæk, sætter vi tryghed og faglighed højt. Vi har alle mindst 7,5 års uddannelse og er alle aut. Fysioterapeuter og færdiguddannet MSc. Osteopater. Vi har taget uddannelser i fysioterapi og osteopati for at hjælpe dig bedre og for at kunne uddanne dig i hvorfor din krop giver problemer i form af f.eks. Smerter i knæet, smerter i lænden eller at du føler dig oppustet.

Hos SpecHealth Humlebæk - Osteopati og fysioterapi i Humlebæk kan vi tilbyde:

  • Osteopati

  • Sportsosteopati

  • Børneosteopati

  • Osteopati til gravide

  • Fysioterapi

  • Børnefysioterapi

  • Fysioterapi til gravide

  • Manuel medicin

Online Booking

/ Altid åbent

Klar til at bestille tid?

Hvor ligger klinikken?

SpecHealth Humlebæk Torpenvej 21A, 3050 Humlebæk

Parkering

Der er gratis parkering ved Torpenvej 21A, hvor du kan holde ubegrænset på vejen ude foran klinikken.

Offentlig transport

Fra Humlebæk station kan du enten gå cirka 8 minutter eller tage bussen 388 mod Torpenvej 21A, 3050 Humlebæk.