Helsingør klinik

Klinikken befinder sig i stueetagen i det gamle men nyrenoverede Helsingør hospital.

Din osteopat tæt på Helsingør centrum

Velkommen til SpecHealth i Helsingør, din lokale osteopatklinik, hvor vi prioriterer din tid og historie. Ved din første konsultation afsætter vi omkring en time for at sikre, at vi forstår din unikke situation. Vi lytter til dine oplevelser med tidligere operationer, infektioner eller skader for at skræddersy en behandling, der præcist adresserer dine symptomer.

Vores ekspertise og dedikation til det osteopatiske fag gør dem i stand til at tilbyde en omfattende og individuelt tilpasset behandling. Gennem årene har vores osteopater i Helsingør opbygget en bred vifte af færdigheder og teknikker, der giver dem mulighed for at håndtere forskellige smerter og problematikker. Vores osteopater i Helsingør kombinerer deres omfattende viden om kroppens anatomi og funktion med deres praktiske erfaring for at identificere årsagerne til ubalancer og undersøge og behandle dem på en holistisk måde. SpecHealth blev grundlagt med en vision om at betragte kroppen som en helhed. Vi har tid til at lytte til din unikke historie. 

SpecHealth Helsingør, Osteopati og fysioterapi i Helsingør, er en anerkendt og velrenommeret osteopati klinik beliggende tæt på centrum. Vores mål er at tilbyde vores klienter den bedst mulige behandling, der fokuserer på deres individuelle behov og symptomer. Vi tror på, at hver klients krop og sundhed er unik, og derfor tilpasses vores osteopatiske behandlinger nøje til dig. Når du kommer til os, om det er osteopatisk eller fysioterapeutisk behandling, lytter vi til dine symptomer og historie. Vi tror på vigtigheden af at skabe en tryg og behagelig atmosfære, hvor du føler dig i stand til at dele dine bekymringer og forventninger. Ved at lytte opmærksomt kan vi bedre forstå deres individuelle behov og skræddersy behandlingsforløbet, der passer til dig.

Hos SpecHealth Helsingør - Osteopati og fysioterapi i Helsingør kan vi tilbyde:

 • Osteopati

 • Sportsosteopati

 • Babyosteopati

 • Børneosteopati

 • Osteopati til gravide

 • Specialklinik for kejsersnit - Specialklinikken for kvinder der har modtaget kejsersnit i Nordsjælland

 • Fysioterapi

 • Babyfysioterapi

 • Børnefysioterapi

 • Ultralydsscanning

 • Manuel medicin

Online Booking

/ Altid åbent

Klar til at bestille tid?

Hvor ligger klinikken?

SpecHealth Helsingør Moselundsvej 3, St., 3000 Helsingør

Parkering

Der er 24 timers gratis parkering foran klinikken, med dedikeret parkeringsplads så det altid er let at få en plads når du skal behandles.

Offentlig transport

Fra Helsingør St. Går der flere buslinjer ud til vores klinik I Helsingør. 
Følgende busser kan tages til klinikken: 801A, 347 og 803.