SpecHealth - Fordi vi vil gøre det bedre

Vores vision

"Fordi vi vil gøre det bedre" - er ikke bare en sætning. Det er en måde at anskue alt vi gør i hverdagen på, for at du får livskvaliteten tilbage. Sætningen bygger på den forståelse de fleste af os allerede har. At vores krop hænger sammen, at alting påvirker alting.
Vores vision er derfor, at gøre det bedre. Ikke at anskue vores symptomer som kasser og bokse som vi skal passe ned i. Men at fjerne kasse-tænkningen vi møder i behandlinger og undersøgelserne.
Dette kommer ligeledes til udtryk ved at vi er flere. Flere sundhedsprofessioner så som osteopater, læger, fysioterapeuter, psykologer og kliniske diætister. Da vi alle har samme tanker og overbevisninger, er det nemt at skræddersy den bedst mulige plan til dig. Om dette måtte være psykolog og diætister, osteopat eller læge, så har vi muligheden for at gøre det bedre.
Kroppen skal undersøges og behandles som en helhed, for årsagen til de symptomer du mærker, er sjældent der hvor vi oplever smerten.

Det handler om livskvalitet, det handler om at gøre det bedre end vi allerede gør, det handler om at du kommer tilbage, til det liv du ønsker.

Vores historie

Specfysio blev etableret i 2019 af Frederik, midt under COVID-19 krisen. Ikke lang tid senere, åbnede Christian sin klinik "Danø Møller Fysioterapi". Christian og Frederik har kendt hinanden i mange år, og i 2022 blev de enige om, at de kunne gøre det bedre, ved at slå sig sammen. Herved blev Specfysio udvidet til to klinikker og drømmen om at kunne ændre den måde, vi anskuer sundhed og behandling på i Danmark blev endnu større.
Efterfølgende har Specfysio skiftet navn til SpecHealth, for at omfavne endnu flere sundhedsprofessioner.

Hvorfor SpecHealth

SpecHealth navnet stammer fra to forkortelser. "Specialiseret" som forkortes spec. og "health" for at signalerer, at sundheden er i vores tanker. Vores baggrund er som minimum en master of science i osteopati og en professions bachelor i fysioterapi, en 8 årig lang rejse der, sammen med et utal af kurser, har gjort vores værktøjskasse stor. Vi anskuer dig på en helt speciel måde, vi er interesseret i årsager og ikke symptomer.

Hvor kan jeg finde klinikkerne?

Du kan blive behandlet i både Hillerød, Humlebæk og Helsingør, alt efter hvad der passer dig bedst.
Du kan læse mere om den enkelte klinik her:
SpecHealth - HillerødSpecHealth - Humlebæk  - SpecHealth - Helsingør

       

HVEM DU KAN MØDE HOS SPECHEALTH

Nedenunder kan du møde dine behandlere, både autoriseret osteopater, osteopat studerende og autoriseret fysioterapeuter.

Hver behandler har sit eget special område. Du kan derfor med fordel gå ind og læse omkring behandlerne, inden du bestiller en tid online.
Alle er medlem af Danske Osteopater samt har autoriseret udannelser. Det har vi valgt for at sikre det højeste faglige niveau, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

 

Frederik Bahne Kvesel

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Migræne, hovedpine, piskesmæld, nakkesmerter, stress, babybehandling og graviditetssmerter.

Christian Danø Møller

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Smerter i ryg, lænd, sportsskader, smerter efter kejsersnit og hårde fødsler samt ultralydsscanning.

Lars Pedersen

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer : Smerter i skulderen, nakke, vejrtrækningsproblemer, forstoppelse, babybehandling og graviditetssmerter.

Tue Kragh

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Nakkesmerter, akutte hold, hovedpine, skuldersmerter og vintersportsskader som ski

Kuru Krishnasamy

Osteopat studerende - 2 år og autoriseret fysioterapeut

Specialer: Sports og idrætsskader, smerter i lænd, ryg og nakke samt hoftesmerter

Simone Glad

Osteopat studerende - 4. års og autoriseret fysioterapeut

Specialer: Sportsskader, knæ, fødder, lænd og ryg, smerter efter kejsersnit, spædbørn og børn i alle aldre