Fysioterapi hos SpecHealth

Det er vigtigt at finde ud af, hvad årsagen til smerterne er. Oftest er årsagen i foden, hoften eller lænden, men smerterne du oplever er i knæet? Vores erfaringer viser at det er pga. af restriktioner og kompenseringer andre steder der forårsager dine smerter og fysioterapeutiske samt osteopatiske teknikker skal rettes mod årsagen til dine smerter.

For at finde årsagen til dine knæsmerter er det essentielt at gennemgå en grundig undersøgelse og vurdering hos en kvalificeret fagperson, såsom en fysioterapeut eller osteopat. Undersøgelsen omfatter en grundig gennemgang af din medicinske historie, samt en analyse af din kropsholdning, bevægelsesmønstre og biomekanik. Dette vil give os et indblik i, hvordan de forskellige dele af din krop arbejder sammen og kan afsløre eventuelle restriktioner og kompenseringer, der bidrager til dine knæsmerter.
Når årsagen til dine smerter er identificeret, vil behandlingsplanen fokusere på at adressere de underliggende problemer og skabe balance og harmoni i din krop. Dette kan involvere en kombination af manuelle teknikker, såsom blødt vævsarbejde, ledmobilisering og manipulation, samt vejledning i øvelser og livsstilsændringer for at støtte din helingsproces.
Ved at arbejde med årsagen til dine smerter, og ikke blot symptombehandling, vil du opleve en mere varig forbedring i dit velbefindende og en reduktion i dine knæsmerter. Det er vigtigt at huske, at genoptræning og heling tager tid, og du skal være tålmodig og engageret i din behandling for at opnå de bedste resultater.

 

Manuel fysioterapi - Konsultation

Hos SpecHealth er en konsultation hos vores dygtige fysioterapeuter og osteopat studerende, ikke bare en konsultation som du kender. Det er ikke en ny klient hver 30 minut. Det er ikke stress og jag. Det er tid og forståelse. Kvalitet og engageret behandling.

Vi vil i samarbejde med dig, skabe de bedste resultater.

En konsultation starter med en indledende samtale, efterfulgt af en grundig undersøgelse for at finde frem til ÅRSAGEN til dine smerter. Herefter laves en behandlingsstrategi i samarbejde med dig, hvorefter behandlingen starter.

I Gilleleje har vi den fantastiske mulighed, at vi kan træne med dig i Gilleleje Fitness. Det betyder at vi i forlængelse af konsultationen, kan gå direkte ud i centeret og vise dig øvelserne, som du kan lave der hjemme for at skabe en endnu hurtigere fremgang.

Konsultationerne varetages af vores utrolig dygtige fysioterapeut og master of science in osteopati studerende, Kuru som du kan læse mere om HER
Priserne kan ses HER samt tilskud fra forsikringerne kan ses HER
Vær opmærksom på, at der til disse konsultationer skal bruges en betalingsgaranti til FYSIOTERAPI, ikke osteopati.

Andre ydelser hos SpecHealth