Kroniske smerter

Kroniske smerter

Kroniske eller vedvarende smerter, er beskrevet som smerter der ikke har været i bedring i mere end 3 måneder.

Vedvarende smerter er eksempelvis konstant hovedpine, kronisk træthed i ryggen, smerter i ryggen over længere tid, tilbagevendende symptomer af ovenstående eller måske noget helt andet, som du har gået og døjet med i længere tid.

Kroniske smerter er et misvisende ord, da disse smerter ofte kan behandles. Ikke alle kroniske smerter kan fjernes helt, men de kan ofte reduceres betydeligt med den rette behandling.
Den kroniske smerte er ofte mere kompliceret sammenlignet med den akutte. Kroniske smerter skal derfor behandles med en lidt ændret indgangsvinkel sammenlignet med de akutte smerter. Dette betyder, at vi i forbindelse med den manuelle behandling ligeledes ser på kostvaner, søvnmønstre, stressniveau, klient uddannelse således at du selv har indblik i, hvad din krop fortæller dig og ikke mindst, hvorfor den gør det.

Vigtigt at huske på

Det er vigtigt at huske på, at man ikke behøver være smertefri for at kunne vende tilbage til en normal hverdag. Vær så aktiv som du kan, bevæg dig og lav de ting, som giver mening for dig.
Vores mål er at vi sammen kan få dig tilbage til din normale hverdag.

Gilleleje fysioterapi. Kroniske smerter

Behandlingsmuligheder for vedvarende og kroniske smerter

Når det kommer til behandling af kroniske smerter, er der forskellige tilgange og muligheder, der kan hjælpe med at lindre smerten og forbedre din livskvalitet. Hos SpecHealth tilbyder vi en omfattende tilgang til behandling af smerterne, der kombinerer både fysisk og psykisk velbefindende. Vores erfarne specialister vil udføre en grundig vurdering af din tilstand og udvikle en skræddersyet behandlingsplan baseret på dine individuelle behov. Dette kan omfatte en kombination af, Osteopati og fysioterapi, øvelser og træning.

 Sammen skaber vi en individuel behandlingsplan

Vi tror på vigtigheden af at skabe en individuel behandlingsplan, der passer til dine unikke behov og mål. Ved SpecHealth tager vi tid til at lytte til dig, forstå din situation og udvikle en skræddersyet tilgang til behandlingen af dine kroniske smerter. Vores team af specialister vil samarbejde med dig for at identificere årsagerne til dine smerter og arbejde hen imod at reducere dem. Vi tilbyder en bred vifte af behandlingsmuligheder, der kan tilpasses dine præferencer og behov. Vi ønsker at give dig de bedste redskaber og strategier til at håndtere dine kroniske smerter og forbedre din livskvalitet. Sammen med vores dedikerede specialister og den omfattende behandlingsplan kan vi hjælpe dig med at genoprette din bevægelsesfrihed, reducere smerte og øge din livsglæde.

 Vælg SpecHealth til håndtering af dine kroniske smerter

Når det kommer til håndtering af smerter, er det vigtigt at have et team af erfarne specialister ved din side. Hos SpecHealth er vi dedikerede til at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet og finde en vej til at håndtere dine kroniske smerter på bedst mulig vis. Vi kombinerer vores ekspertise inden for Osteopati, fysioterapi, øvelser og psykologisk støtte for at skabe en helhedsorienteret tilgang til behandling af kroniske smerter. Vores mål er at hjælpe dig med at reducere smerte, forbedre funktion og genoprette din livsglæde. Kontakt os i dag for at starte din rejse mod en bedre håndtering af dine smerter og en forbedret livskvalitet. Vi er her for at støtte dig på vejen tilbage til en normal hverdag.

Mød vores specialister inden for kroniske og vedvarende smerter her under

Lars Pedersen

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer : Smerter i skulderen, nakke, vejrtrækningsproblemer, forstoppelse, babybehandling og graviditetssmerter.

Christian Danø Møller

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Smerter i ryg, lænd, sportsskader, smerter efter kejsersnit og hårde fødsler samt ultralydsscanning.

Frederik Bahne Kvesel

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Migræne, hovedpine, piskesmæld, nakkesmerter, stress, babybehandling og graviditetssmerter.