Behandling af din baby 

 

En behandling af din baby, skal være sjov og legende. Vi bruger blide og rolige teknikker, så både du og din baby kan føle sig tryg under behandlingen.

Under fødslen kan forholdene i fødselskanalen være trænge. Både ved almindelige og komplicerede fødsler. Både du og babyen udsættes for kraftfulde belastninger. Dette kan medføre skævheder, fejlstillinger, ubalancer og mobilitetrestriktioner. Disse problemstillinger kan senere i livet skabe grundlag for smerter og restriktioner i kroppen.

Hvordan forgår en behandling? 

Din baby testes med blide teknikker, hvor mobilitetsrestriktioner, reflekser, motoriske færdigheder og årsagen til ubalancerne afdækkes.
Der behandles i det kraniosakrale system, organsystemet og bevægeapparatet. Målet med behandlingen er at fjerne ubalancen i dit barns system.
Behandlingen består af milde, tilpasset og skånsomme teknikker fra osteopatien, fysioterapi samt rådgivning og øvelser til dig og dit barn.

Hvilke symptomer kan dit barn have?

Nogle af de symptomer som dit barn kan opleve, men ikke være begrænset til, kan være følgende:

 • Kolik
 • Fejlstillinger
 • Skæv hovedstilling
 • Asymmetri i hovedet og / eller ansigtet
 • Problemer med gylpe og / eller savl produktion
 • Favorit rotation, hvor dit barn har svært ved at kigge den ene retning
 • Problemer med at sove eller falde i søvn
 • Fordøjelses og / eller afførings problematikker

 

Til mødregruppen

Hos SpecHealth tager vi med glæde ud til dig og din mødregruppe. Vi medbringer selv briks og lignende. Dette betyder at vi kan hjælpe dem der har brug for det, hos jer, uden at i skal køre efter behandlingen.
Ligeledes arbejder vi sammen med nogle dygtige fysioterapeuter som kan instruerer i træning, øvelser og lignende efter fødsel og kejsersnit.
Hvis dette lyder som noget for dig eller jer, så kontakt os via e-mail for at høre mere
E-Mail : Kontakt@SpecHealth.dk

Behandling til dig der er gravid

Smerter under graviditet kan være invaliderende, fylde meget og begrænse din hverdag. Selvom det ofte er meget normalt at opleve smerter i eksempelvis lænden eller bækkenet.

Graviditeten og fødselen kan være en stor belastning for kvindekroppen. Den voksende mave giver både mekanisk og strukturelt træk i ledbånd, musklerne og blodårerne - men også en øget aktivitet i nervesystemet og immunforsvaret påvirker kroppen.
Det kan være svært at få luft, trapperne virker måske uoverskueligt og små hverdagsting er nu blevet besværlige og kræver meget mere energi.

En behandling hos os, starter derfor med en grundig indledende samtale og herefter en undersøgelse af alle kroppens systemer. For vores krop hænger unægteligt sammen og alle systemer kan påvirke hinanden.
En af de ting vi hyppigt ser, er en øget irritation og smerter i nakke og kraniekanten, som eks. Kan skyldes ubalance omkring bækkenet - ofte i det 3. Trimester.

Nogle af de symptomer vi ofte møder er:

 • Smerter i lænden eller bækkenet
 • Hovedpine eller ubehag i ansigtet
 • Hofte og lyskesmerter
 • Øget ubehag i benene eller fødderne
 • Generelt ubehag i kroppen

Hos SpecHealth har vi god erfaring med at behandle graviditets relateret smerter. Dette gøres med blide og milde teknikker, samt rådgivning og hjælp til øvelser, aflastning og andet der kan hjælpe dig i hverdagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem hos SpecHealth behandler gravide, børn og babyer?

Lars Pedersen

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer : Smerter i skulderen, nakke, vejrtrækningsproblemer, forstoppelse, babybehandling og graviditetssmerter.

Frederik Bahne Kvesel

Aut. Osteopat D.O. MSc. M.D.O.

Specialer: Migræne, hovedpine, piskesmæld, nakkesmerter, stress, babybehandling og graviditetssmerter.

Simone Glad

Osteopat studerende - 4. års og autoriseret fysioterapeut

Specialer: Sportsskader, knæ, fødder, lænd og ryg, smerter efter kejsersnit, spædbørn og børn i alle aldre

Andre ydelser hos SpecHealth